Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bruk Av Kart Og Kompass

Bruk av kart og kompass

Krysspeile for å finne ut hvor i kartet du er. Orientere kartet slik at du lettere kan finne ut hvor du er og hvor du skal gå.

bruk av kart og kompass Laer Deg Kart Og Kompass Kartverket bruk av kart og kompass Laer Deg Kart Og Kompass Kartverket

Velkommen til en innføring i enkel bruk av kart og kompass.

Ta ut kurs fra kartet. å gå etter kompasset. Bruk kart og kompass sier fjellvettregel nr 7. Målet for opplæringa er at eleven skal kunne orientere seg ved hjelp av kart og kompass i kjent terreng kunnskapsløftet læringsmål etter 7 årstrinn målet for opplæringa er at eleven skal kunne orientere seg ved hjelp av kart og kom pass i variert terreng og.

Ta en enkel peiling. Rapport fra utviklingsprosjekt ved hauknes skole korgen sentralskole og mo ungdomsskole. Her får du en kort innføring i bruk av kart og kompas. Da skal nord på kartet peke mot nord på kompasset.

Lær hvordan du bruker det og bli litt sikrere på å komme frem dit du skal. Legg kanten på kompasset med marsjretningspilen fra det stedet du er til. Foruten litt kunnskap om selve kartet og kompasset er det fire operasjoner du må lære. Finn ut hvor du er på kartet a og hvor du skal b.

32 767 views 609 ratings. Opplæring skriv ut ditt eget turkart. Lær deg å navigere med kart og kompass og bli litt sikrere på å finne. Vi forklarer krysspeiling misvisning høydekurver og det viktigste du trenger for å enkelt kunne navigere med kart og kompass.

I tillegg vil vi si litt om hvordan du skal følge en kompasskurs. 1 star 2 star 3 star 4 star 5 star. Lær deg å ta ut en kompasskurs på en enkel måte og hvordan du orienterer deg fra punkt til punkt på kartet. Her får du en enkel og oversiktlig innføring i bruk av kart og kompass.

Start med å orientere kartet. Men vet du hvordan du skal bruke det. Plasser kompasset oppå kartet. Prøv og feil og prøv igjen.

Finn så ut hvor du er på kartet for nå stemmer kartet overens med terrenget. Legg inn videoen på din side. Opplæring bruk av gratis oversiktskart. Bruk av kart og kompass.

3 416 views 464 ratings. Opplæring bruk kart og kompass sier fjellvettregel nr 7. Tverrfaglig bruk av kart og kompass i grunnskolen et tipshefte for lærere i grunnskolen om å bruk av kart og kompass i ulike fag. Hold kartet slik at det stemmer overens med terrenget.

bruk av kart og kompass Bruk Av Kart Og Kompass Kartverket bruk av kart og kompass Bruk Av Kart Og Kompass Kartverket

bruk av kart og kompass Laer Deg Kart Og Kompass Kartverket bruk av kart og kompass Laer Deg Kart Og Kompass Kartverket


Post a Comment for "Bruk Av Kart Og Kompass"