Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telenor Banka Kartica

Telenor banka kartica

Nakon odobrenja zahteva za kreditnu karticu prihvati ponuđene uslove kredita na mobilnoj ili internet aplikaciji banke. Nudimo vam inovativne digitalne bankarske usluge jednostavne za korišćenje i dostupne bilo kad i bilo gde.

telenor banka kartica Telenor Banka Kartica Istok Pavlovic telenor banka kartica Telenor Banka Kartica Istok Pavlovic

Vaša mastercard kartica je izdata sa odštampanim rokom važenja i aktivna je do poslednjeg dana meseca navedenog na njoj.

Ja sam to i u tekstu naveo. Banka će automatski započeti proces izdavanja nove kartice i ona će vam biti blagovremeno poslata poštom usklađeno sa rokom važenja kartice koju koristite. Mobi banka je prva banka u regionu u kojoj je bankarstvo sasvim drugačije potpuno mobilno. Na osnovu unetih podataka priložene dokumentacije i podataka iz izveštaja kreditnog biroa banka će doneti odluku o odobrenju kreditne kartice o čemu ćemo te obavestiti putem sms poruke i imejla.

Moja mastercard kartica ističe kako da naručim novu. Telenor banke re izdavanje osnovne kartice plaćanje debitnom karticom u inostranstvu re izdavanje dodatne kartice re izdavanje osnovne kartice re izdavanje dodatne kartice isplata gotovine na bankomatu drugih banaka u zemlji isplata gotovine na bankomatu drugih banaka u zemlji poruka o odlivu sa tekućeg računa mesečno održavanje tekućeg računa valute rsd eur usd gbp chf nok bez naknade starter paket progresiv paket progresiv plus korisnik1 300 rsd 300 rsd bez naknade bez. Uz telenor banka 3u1 kreditnu karticu možeš da odahneš i obavljaš sva uključujući i online plaćanja kao i refinansiranje kredita ili duga iz druge banke. Uz sebe uvek možeš imati novac.

Ta kartica se samo jednom izdaje a prednosti koje telenor banka ima u odnosu na druge banke su velike. Mobi banka redirect telenor srbija. Opet telenor banka nije za svakog i nije dobro da radnici telenora ubeđuju svaku mušteriju. Nudimo vam inovativne digitalne bankarske usluge jednostavne za korišćenje i dostupne bilo kad i bilo gde.

Hvala na odgovoru idem sutra u banku intezu da trazim visa card. Telenor banka paypal. Samo ne znam sto se ovi ne dogovre medjusobno call centar mi kaze da njihova kartica uopste ne radi na paypal radinici u telenor prodavnici su mi jasno rekli da je moguce isti novac podici na bankomatu kada mi stigne preko paypal jer sam jasno naveo da me to iskljucivo zanima jer treba novac da mi stigne preko paypal i da onda ja taj novac zelim da podignem. Tvoja banka je sada mobi banka.

U vašem slučaju je greška radnice što vas nije upozorila da izdavanje kartice košta 500 dinara. Mobi banka je prva banka u regionu u kojoj je bankarstvo sasvim drugačije potpuno mobilno. Da na pravom si mestu. Telenor korisni ki servis.

telenor banka kartica Telenor Banka Ili Mts Banka Mobifi telenor banka kartica Telenor Banka Ili Mts Banka Mobifi

telenor banka kartica Kako Sam Se Preporodio Sa Karticom Telenor Banke Istok Pavlovic telenor banka kartica Kako Sam Se Preporodio Sa Karticom Telenor Banke Istok Pavlovic


Post a Comment for "Telenor Banka Kartica"