Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kart Over Troms Og Finnmark

Kart over troms og finnmark

Detaljert kart over vår nordligste landsdel med nordland troms og finnmark fylke. Innbyggertallet i troms og finnmark er 244 326 2019 litt over tre innbyggere per kvadratkilometer.

kart over troms og finnmark Troms Og Finnmark Store Norske Leksikon kart over troms og finnmark Troms Og Finnmark Store Norske Leksikon

Fylket har en befolkning på 161 771 i 2014.

Kart over nord norge. Røssvatnet i nordland hemnes og hattfjelldal kommuner 218 km nordland består av 44 kommuner med bodø som. Troms er et fylke i nord norge. Troms og finnmark nordsamisk.

Fylket er inndelt i 39. I tillegg finner du luftfartshindre tilgjengelighetsdata og fastmerker. Lag dine egne kart og del på din egen nettside. Her finner du eiendomsdata turkart sjøkart stedsnavn nødplakat sykkelruter og stier.

Fylket grenser i sørvest mot nordland i sør mot sverige kiruna kommune i svensk lappland og norrbottens län og finland kommunene enontekis enare og utsjok i finsk lappland og i øst mot petsjenga rajon i murmansk oblast i russland med sine 74 813 34 km er troms og finnmark norges største fylke. Finnmark kart finnmark er et fylke i den ekstreme nord østlige delen av norge. Januar 2020 ved sammenslåing av de tidligere fylkene troms og finnmark. Noen fakta om nord norge.

Din guide til nord norge. Kartverkets mest populære karttjeneste. Detaljerte kartdata i troms og finnmark fylke. Tromssa ja finmarkku er et fylke i nord norge.

5441 deatnu tana. 5402 harstad hàrsttàk. Alle forespørsler om tinglysing rettes direkte til. Nordland troms finnmark 9291 tromsø fra finn.

Det grenser til finnmark fylke i nord øst og nordland fylke i sør vest. Det er en del av sápmi regionen som strekker seg over 4 land så vel som barents regionen og er det største og minst befolkede fylket i norge. Det er det nordligste av to fylker i landsdelen. Norsk turist internettportal som viser detaljerte kart over alle de største byene tettsteder og landsbyer.

27 prosent av befolkningen bor i regionsenteret tromsø. Statens hus damsveien 1 9815 vadsø čáhcesuolu vesisaari vis i kart. Troms og finnmark har et areal på 74 546 km og er landets største i utstrekning. Hinnøya i troms 2 204 7 km høyeste fjell.

Oksskolten i hemnes kommune nordland 1916 moh. Kommunene i troms og finnmark fylke. Troms og finnmark er et norsk fylke dannet 1. 5437 kárášjohka karasjok.

5430 guovdageaidnu kautokeino. På vår nettside bruker vi google maps som gir et overblikk med satellitt og geografisk opptak terreng og kombinasjoner så du kan zoome nær gaten og huset. 5426 gáivuotna kåfjord kaivuono. Troms og finnmark a k 5403 alta.

kart over troms og finnmark Troms Og Finnmark Wikipedia kart over troms og finnmark Troms Og Finnmark Wikipedia

kart over troms og finnmark Geodataplan For Troms Og Finnmark Fylke Kartverket kart over troms og finnmark Geodataplan For Troms Og Finnmark Fylke Kartverket


Post a Comment for "Kart Over Troms Og Finnmark"