Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kart Over Tysvær

Kart over tysvær

Bilde henta frå tysvær folkebibliotek lokalsamling sjå kart over dei gamle skulane på nedstrand. Vi markerar dette med bilete av alle tysværkonfirmantane.

kart over tysvær Tysvaer Store Norske Leksikon kart over tysvær Tysvaer Store Norske Leksikon

Artiklar i kategorien geografi i tysvær kategorien inneheld desse 20 sidene av totalt 20.

I år er det fyrste året vi kan feira 50 årskonfirmantar i nye tysvær kommune. Trykk på lenke til digital kartløysing over. Du kan også skrive inn eit gards og bruksnummer i søkefeltet. Zoom inn på det aktuelle området du ønskjer å sjå reguleringsplan for.

Finn hotell i tysvær på et kart basert på popularitet pris eller tilgjengelighet og se tripadvisors anmeldelser bilder og tilbud. Kanskje dette kan bli ein fylgjetong. Tysvær bygdeblad vil i ein serie presentere gamle nedlagte skular i dei ulike bygdene i kommunen. Kvar låg dei kven gjekk der og kva har skjedd med dei etter at dørane blei lukka for siste gong.

Sit du på stoff som kan egna seg for årboka til tysvær historielag så høyrer vi gjerne frå deg. Under tysvær kartlag velger du reguleringsplaner. Vi startar med kart over alle gardsnamna i tysvær og namn i nedstrandsfjella. Les mer 04 02 2020 16 12 vingespenn 2015 for å skjøna notid og skapa.

Kart over koordinatar ved hjelp av osm kart over opptil 200 koordinatar ved hjelp av bing. Det er vanleg å markera 50 årsjubileum for konfirmantar. Dette vil opne eit nytt vindu og vise deg eit kart over tysvær kommune. Kart over hotell i tysvær området.

Når du har funne fram til den. I nedtrekksmenyen som dukker opp på høgre side velger du tysvær kommune. Trykk på menyknappen øverst til venstre og deretter p å velg kommune. Krinsane var små og mange det same var skulehusa.

Sjå kart over skulane nedst i saka. We would like to show you a description here but the site won t allow us.

kart over tysvær Tysvaer Wikipedia kart over tysvær Tysvaer Wikipedia

kart over tysvær Friluftsradet Vest kart over tysvær Friluftsradet Vest


Post a Comment for "Kart Over Tysvær"