Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Norge På Langs Kart

Norge på langs kart

Det er flere grunner til det men til syvende og sist er det stort sett antakelser og betraktninger basert mer på magefølelse enn statistikk og viten. Flott å fyre løs på.

norge på langs kart Norge Pa Langs Rute norge på langs kart Norge Pa Langs Rute

Norge på langs 2018.

Vi endte opp med å velge lindesnes som startpunkt. Vi har planer om å legge ut kartutsnitt for hver enkelt dag i les mer av anders 2 år 2 år siden. Norge på langs dag 168 nordkapp. Norge på langs dag 168 nordkapp 14.

Oktober siste dag på tur fra lindesnes til nordkapp er nå unnagjort. Npl rutevalg kart. I forkant av pandemien var vi godt i gang med planleggingen. Norge på langs mai til oktober 2019.

Dette er en viktig og tidkrevende prosess som vi ønsker å dele med dere. Jeg fikk selvfølgelig smake kaffe med noko attåt og skjønte at jeg nå hadde fått oppleve nordnorsk festkultur på sitt. Dette er altså den ruta vi har gått. Norge på langs kart med ruta vi har gått.

Innlegget inneholder sponsede produkter fra helsport lundhags ulvang. Heldigvis skal vi få de tilsendt underveis på turen så vi slipper å bære så mange på en gang. Vi valgte norge serien fra nordeca dette er gode kart som vi har en del erfaring med. Hvor mange kilometer og høydemeter vi har lagt bak oss vet vi ikke vi må hjem og se på alle gps sporene les mer.

Her er vi nå. 3 000km 118 000 høydemeter og en gjennomsnittsfart på 4 3 km t. Startdatoen har mye å si for slike vurderinger. En vandring fra lindesnes til nordkapp.

I det første innlegget kommer vi til å skrive om rutevalg kart og navigasjon depot pakkeliste og samarbeid før og under turen. Jeg passet på å lade ved alle pauser både på en pizzasjappe og hos en familie som bød på kaffe og en god historie. De lot meg sove i annekset så lenge jeg oppførte meg sagt på nordnorsk med glimt i øyet. Går vi sørover eller nordover.

Jeg fikk servert flere gode historier da jeg etter 170 kilometer midt må natta møtte på en festglad gjeng på fjellet mellom bodø og ørnes. Hvor mange kilometer og høydemeter vi har lagt bak oss vet vi ikke vi må hjem. Vi har kjøpt inn kart mange kart nesten 50 kart ble det tror kartene alene veier litt over 3 kilo. Her er et sammenhengende spor fra gpsen vår.

For at vi i det hele tatt skal kunne gjennomføre norge på langs er planleggingen helt avgjørende. Oktober siste dag på tur fra lindesnes til nordkapp er nå unnagjort.

norge på langs kart Npl Rute Kart Og Poste Restante Annepaatur norge på langs kart Npl Rute Kart Og Poste Restante Annepaatur

norge på langs kart Norge Pa Langs 2006 Breogfjellsport No norge på langs kart Norge Pa Langs 2006 Breogfjellsport No


Post a Comment for "Norge På Langs Kart"