Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stø I Vesterålen Kart

Stø i vesterålen kart

Ned dalen mot vest så langs bilveg 1 km til nyksund. Flere dronninger har gått her.

stø i vesterålen kart Dronningruta I Vesteralen stø i vesterålen kart Dronningruta I Vesteralen

Ruta er imidlertid en mye eldre ferdselsvei og ble i gamle dager blant annet benyttet av en.

I 1994 gjennomførte hennes majestet dronning sonja turen for første gang og lot seg begeistre av den storslåtte naturen som øksnes har å by på. Vesterålen dekkes om lag 70 av gammelt arkeisk grunnfjell av inntil 2 500 millioner års alder bestående for det meste av båndgneis og migmatitt utover vesterålen er arkeisk grunnfjell vanlig på hinnøya i øst og på moskenesøy i sørvestre lofoten mange av formasjonene har fått senere forkastninger og strekk. Opp dalen til skardet sør for melen. Oppdag lokale bedrifter søk etter venner og familie se flyfoto og gatebilder og finn nærmeste kildesortering.

Marius dalseg sætre 1 7 annonse. Tilbake til skaret sør for melen opp på toppen av finngamheia ned i skaret mot. Vesterålen har fantastiske opplevelser for de som ønsker vakker natur majestetiske fjell og fjorder hvite strender og en storslått vestside med storhavet tett på. Underveis passerer du skipssanden og på enge kan du ta en matpause i vesterålen turlag sin gapahuk.

Mellom grunnfjellsstrukturene finner vi på lavslettene på langøya også mindre innslag av paleo proterozoisk glimmergneis som er 1 870 1 770 millioner år gammel men. Stien følges videre langs kysten til langvadalen. Rundturen ligger på yttersiden av vakre. Høyeste punkt er finngamheia på 448 meter over havet.

Turen er skiltet. Drømmer du om å vandre over fjell og langs hvite sandstrender i mennesketomt landskap i nord norge. Fra stø bobilcamp tar du til høyre på merket sti. Den har navnet etter dronning sonja som gikk her første gang i 1994 og som ble meget begeistret.

Dette er en tur for de som er i god fysisk form og er vant til lett høyde. Dronningruta går mellom stø og nyksund lengst ute i havet og lengst nord på langøya norges tredje største øy. Kjent fra monsen minutt for minutt. Det er lagt ned mye arbeid i å oppdatere og kvalitetssikre disse sidene.

Hvalens kongerike og et hikers paradise. Her tar du til høyre og fortsetter ca 1 km langs bilvei mot en parkeringsplass ved. Her tar du til høyre og følger stien oppover et lite stykke før du tar turen nedover lia over et flatt fjellterreng og videre ned til skåltofta. Forrige innlegg neste innlegg dronningruta i vesterålen.

Hm dronning sonja gikk rundturen som i dag har fått navnet dronningruta første gang i 1994 og hun omtalte turen mellom fiskeværene i nyksund og stø i begeistrede vendinger. Legg turen til vesterålen og gå dronningruta. Dronningruta i vesterålen foto. Dronningruta i vesterålen går gjennom praktfullt og mennesketomt landskap ytterst ute mot atlanterhavet mellom to av kystens mest maleriske fiskevær.

Vi oppfordrer alle til å ha en sjarmerende sosial distansering på lag med lokalbefolkningen og hensynta vår natur. Lofoten vesterålen og hinnøya. Stø bobilparkering i vesterålen. Rød rute turbeskrivelse turen er en rundtur mellom stø og nyksund og du kan bestemme startstedet selv.

Skal dere campe i telt eller med vogn og bobil oppfordrer vi til bruk av våre offentlige tilbud. Dronningruta er en omtrent 15 km lang rundtur mellom de historiske fiskeværene stø og nyksund i øksnes kommune i vesterålen. Her går stien oppover en li til skaret sør for melen. Dronningruta er en merket turløype på ca 15 km og er en rundtur langs fjæra og over fjellet mellom nyksund og stø i øksnes kommune i vesterålen.

Turen beregnes til 5 8 timer. Enkelte partier kan virke utfordrende høydemessig. På sti fra stø til langvarddalen.

stø i vesterålen kart Ferieleilighet Sto I Vesteralen Norge N39094 Novasol stø i vesterålen kart Ferieleilighet Sto I Vesteralen Norge N39094 Novasol

stø i vesterålen kart Monsen Pa Tur I Vesteralen Den Norske Turistforening stø i vesterålen kart Monsen Pa Tur I Vesteralen Den Norske Turistforening


Post a Comment for "Stø I Vesterålen Kart"